BC West-Brabant

 Uw betrouwbare partner voor alle betonvraagstukken


Betoncentrale West-Brabant is een samenwerking van betoncentrale De Schelde in Bergen op Zoom en betoncentrale De Mark in Oud Gastel. Samen kunnen deze vestigingen West-Brabant en Tholen perfect bedienen. Sinds jaar en dag zijn wij uw betrouwbare partner voor alle betonvraagstukken!

Diversiteit

De diversiteit in het wagenpark, betonpompen en het uitgebreide scala aan betonmortelproducten met flexibiliteit op het gebied van planning is de reden dat  Betoncentrale de Mark in staat is om alle bouwlocaties te voorzien van de gewenste betonmortelproducten.

Werkwijze

Transport van betonmortel naar de bouwplaats is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. De geautomatiseerde planning zorgt voor een optimale inzet van onze betonmixers en de betonpompen. Op deze wijze is het mogelijk om flexibel om te gaan met de wisselende omstandigheden op de bouw.

Kennis en ervaring

De vele mogelijkheden die ons productassortiment u biedt helpt u de meest complexe vraagstukken op betontechnologisch gebied op te lossen. Door de vele ontwikkelingen in de betontechnologie en de strenger wordende eisen aan de mortels, wordt steeds vaker een beroep gedaan op onze kennis en ervaring. Wij nemen die adviesfunctie graag op ons en kunnen, in nauw overleg met de opdrachtgever, een optimale samenstelling vast stellen.